Hoppa över navigation

20140818-135806.jpg

Igår hade vi en heldag på klubben. Maria och jag var nämligen matansvariga under en instruktörskurs för Frida Wallén (som matansvarig fick man vara med och lyssna när tid gavs – intressant och lärorikt). Fokus låg på problembeteenden och hur klubben ska hjälpa sina kursare med dem.

Loi, Prada och Zeena gillade nog kökstjänsten. Loi norpade i soptunnan när han kom åt och bönade och bad för att vi skulle tappa mat på golvet.

När de hade avslutande teori så passade jag på att gå ner och träna (hade varit kul och lyssna, men kände att Loi behövde sitt). Träffade då på Hanna, Isa och Zera. Så roligt att se tjejerna igen! Loi blev glad av att se Hanna, trots att det var väldigt länge sedan sist.

Körde rutan med target (tre perfekta skick – tjohoo!), apport med belöning på tillbakavägen (börjar verkligen ge resultat, trav först och sedan galopp in!), fjärr, fot, plats och läggande. Tänkte kört framförgående men glömde det när jag började snacka med Hanna.

Väl hemma var vi sedan rätt nöjda! Jag alldeles väldigt mycket trött… Somnade på soffan och vaknade 04.00. Ooops! Blev en väldigt sen kvällsrastning, som Loi förmodligen tog för en morgonrastning. Såg skummisar på parkeringen så var tvungen å dröja mig kvar ute länge.

Fick ett chockartat uppvaknade när chefen ringde och beordrade in mig för jobb imorgon (dag). Kändes alldeles väldigt opassande eftersom att mina hundvakter är på semester! Förklarade scenariot och hon föreslog då att hon kunde passa Loi… Nja. Han är ingen hund jag lämnar sådär till vem som helst som han aldrig träffat. Dealen blev tillslut att jag bara kommer in och jobbar förmiddagen.

20140818-140957.jpg

20140818-141003.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: