Hoppa över navigation

20140621-214708.jpg

Inledde Midsommarafton med att jobba 7-15.30. Det gick lekande lätt. Vi var på bygdegården och deltog i lite av firandet. Sedan tackade jag för mig och stack hemåt. För att inte återvända på några veckor, jag har semester! Vilken skön känsla! Jag har inte haft semester sedan 2010.

Vi var utbjudna till Ingarö för att fira med Maria och Oscar. Så det gjorde vi. Där var även Lina och Magnus, samt deras tolkare Millie. Det hade varit lite gruff mellan hundarna innan vi kom så det blev lite trix för att få kvällen att flyta på så bra som möjligt. Men efter en stund kunde alla slappna av i varandras sällskap. Det blev grillat, kubb, tårta, snaps, snacks och mycket snack.

Timmen var sen när vi kom till sängs. Men efter några timmars sömn var alla på banan igen för frukost på terassen. Till en början i sol, sedan i moln och snålblåst. Promenad med utsikt över havet i skor som släppte in mer sand än de höll utanför.

Framåt eftermiddagen gled vi hem, trötta och nöjda. Nu styr vi upp lite för att kunna åka ut till de andra på landet imorgonbitti.

Först ska jag dock tömma mobilen på bilder då minnet är slut (för övrigt fantastiskt tråkigt, är så van att kunna klicka titt som tätt).

Tack Maria och Oscar för att ni fixat så fint!

Annonser

2 Comments

  1. Ha nu en riktigt skön sommar Lisa och njut av din semester.

  2. Vad underbart – NJUT massor nu. Och du, nu har det lugnat sig lite m jobb här, så ska kolla upp mitt schema så vi kan boka in dejt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: