Hoppa över navigation

20140322-215859.jpg

Idag löd inte morgonen som rubriken. Nej väcktes av att min kollega Thomas ringde och frågade var jag höll hus? Eftersom att jag alltid brukar komma i tid till jobbet, så ringde han efter en kvart – tack och lov för det! Hoppa ur sängen, kasta på sig kläder, rasta Loi och sedan dra iväg snabbare än snabbast!

Men när jag hunnit ikapp tiden och kunde pusta ut, så flöt dagen på i en mer lagom fart. Hämtade Loi på eftermiddagen och drog till Beatelund och la spår. 500m och Loi missade ingen apport. Men gick väl inte exakt där jag gått hela tiden, lite slarv men äh… Vi hade trevligt!

Igår rullade sig Loi i bajs (igen). Det var däremot inte trevligt. Så nu är han nybadad, och ser ut lite som en tarm. Kanske måste vi höja upp maten lite nu när det är vår och vi är mer ute. Även om man försöker motionera mycket på vintern med, så bjuder ändå våren på mer spontan utetid. Ändå väger han 22kg vilket jag tänkt att han borde ligga på, men jag tycker han ser lite smal ut… Vi får se, när pälsen har lagt sig tillrätta igen så kanske jag kommer på andra tankar. Och visst, man kan känna också… Det gör jag – han känns tunn, men inte mager.

Annonser

3 Comments

 1. Usch, sådana mornar är mindre roliga… Föredrar nattarbete av den anledningen 😉

  Hur hög är grabben? När Fokus vägde 22 så var han på gränsen till fet…

  • Morgonpassen är inte mina favoriter! Men gillar någonstans ändå variationen, alla pass har sina fördelar!

   Loi är väl 54-55cm i mankhöjd. När min bil är hemma igen så styr vi upp en träff så får du känna med egna händer! 🙂

   • Nä fy föredrar nattpass! Men gillar att kliva upp ”tidigt” dagar jag är ledig, så skulle vilja ha normal dygnsrytm… svårt det där!

    Oj Fokus var 52 hög och vägde 19-20kg när han var vältränad och slimmad. Fast Loi har ju lite mer päls på vågen också 😉 Vi får göra det så du inte svälter ihjäl stackarn 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: