Hoppa över navigation

20140227-220503.jpg

Denna dag ett liv! Har jobbat natt och förmiddag för att sedan hämta upp Loi och promenera (samt bli bjuden på lunch). Sedan ut till Kopparmora för att mata Raffe och byta bil. Hem, lämna Loi, åka till bilbesiktningen med pappas bil. Handla. Ringa veterinären om tid, fick tid ikväll! Promenera. Äta middag. Till Värmdö djurklinik. Ut till kopparmora igen och mata katt och byta bil. Promenera sista rundan. Phu!

Det som föranledde veterinärbesöket var en knöl som Loi fått på vänstersidan nära frambensmuskeln och revbenen. Har känt på den i någon vecka och känt lite inre oro. Veterinären fick klämma och känna, och trodde att det mest troligt är en fettknöl. Den är dock så pass liten att det är svårt att ta prov på den. Så vi låter den vara tills vidare och ser om den behåller storlek eller förändras. Veterinären var jättegullig och tog Loi på ett så bra sätt som tycker att besök inne på djurkliniker är sådär. Han skötte sig jättefint men är lite nervös och inte hundra procent säker på att de kommer vara snälla mot honom. Men lät sig kännas igenom och bjöd på konster när han sedan bjöds på godis, det värmde mattehjärtat!

Igår fick jag efterlängtat hämta hem bilen. En grym skadetekniker vid namn Anders på Folkadoktorn bjöd på god kundservice och fick mig nästan att glömma att jag varit utan bil i nästan en månad… Han har skyndat på försäkringsbolaget så gott han kunnat och uppstår problem med det nypåsatta (begagnade) systemet så kunde jag bara höra av mig. Sådant känns bra! Vi bestämde dag för inlämning inför plåtskadorna, och även där var han väldigt serviceinriktad. Guldstjärna till Anders! Tråkigt bara att den skadan kommer ta två veckor att fixa… Men men, det fixar sig!

Nu ska vi krypa till kojs innan morgondagens jobb. Men det kommer vara lätt kirrat, för sedan väntar långhelg. Tjohoo!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: